Projecten Websites

Bel voor een afspraak:

Webdesign voor starters en mkb'ers

JD Projecten is al sinds 2005 een bekend webdesignbureau en websitebouwer uit Medemblik. Wij ontwikkelen en ontwerpen krachtige websites en webwinkels waar we trots op zijn. Al onze websites worden uiteraard geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Wij leveren een zoekmachine vriendelijke website, voorzien van professionele content en sfeerbeelden, bedrijfs- en productfotografie. Samen bouwen wij aan jouw succes. Door maandelijks gebruik te maken van onze gunstige onderhoudspakketten kunnen wij jou ervan verzekeren dat je website altijd en overal aan de laatste actuele eisen voldoet.

Wij krijgen regelmatig de vraag hoe het bouwproces van een website of webwinkel nou precies verloopt. Een hele goede vraag die wij graag stap voor stap beantwoorden.

Veelzijdig Reclamebureau

Onze thuisbasis Medemblik is een veelzijdige plek waar land en water elkaar raken. Deze veelzijdigheid vind je ook terug in ons bedrijf en in onze werkzaamheden. Onze werkwijze is altijd helder en concreet, zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten. Kennis maken met ons full service reclamebureau? We zijn je graag van dienst. Voor zowel starters, mkb’ers als zzp’ers gaan wij graag aan de slag. Onder het genot van een vers kopje koffie bespreken wij alle wensen en mogelijkheden voor jouw bedrijf. Omdat wij genoeg tijd voor jou willen vrijmaken werken wij altijd alleen op afspraak.

Scroll naar boven