Grafisch ontwerp

Bel voor een afspraak:

Branding en merkidentiteit

De uitstraling van jouw bedrijf is essentieel voor het aantrekken van potentiële nieuwe klanten. Daar hoort een sterk en krachtig logo bij, met een bijpassende huisstijl. Een beeldmerk en merkidentiteit met een professionele uitstraling. In één oogopslag duidelijk en helder laten zien waar jouw bedrijf voor staat. In onze ontwerpstudio werken wij aan de complete vormgeving van het logo, de website, belettering en huisstijl drukwerk zoals briefpapier, visitekaartjes en brochures. Geheel naar wens gemaakt, én volgens de laatste trends.

Complete huisstijlen

Een huisstijl is niet alleen een logo. Het is de presentatie van jouw bedrijf, en dat wil je overal in terug vinden. Wij maken een complete branding voor starters, mkb’ers en zzp’ers. Denk hierbij aan een logo, website, autoreclame, gevelreclame en huisstijl drukwerk. Een helder en eenduidige stijl waar je op kunt bouwen.

Logo’s en beeldmerken

Met een eigen bedrijf wil je natuurlijk een bijpassend logo en beeldmerk die opvalt en in één oogopslag verteld waar jouw bedrijf voor staat; pakkend, betrouwbaar en herkenbaar. Samen bespreken wij de wensen, speerpunten en details waar deze vormgeving aan moet voldoen. In onze ontwerpstudio gaan wij vervolgens aan de slag met een ontwerp die bij jouw bedrijf past.

Verrassende campagnes

Ons hart gaat sneller kloppen bij het opzetten van een sterke campagne voor jouw bedrijf. Zowel online als offline media. Wij zetten een krachtige campagne op, welke verbinding legt tussen jouw bedrijf en de toekomstige klant. Of het nu gaat om huis aan huis drukwerk, reclamezuilen langs de weg, spandoeken en posters of digitale media. Wij nemen deze zorg geheel uit handen.

Desktoppublishing

Je kunt ons ook als freelance desktop publisher (DTP-er) inschakelen. Zo ben je ervan verzekerd dat het druk- en printwerk deskundig wordt opgemaakt en uiteindelijk perfect uit de pers of printer komt rollen. De DTP-er is een belangrijke schakel tussen het ontwerpen en produceren van professioneel drukwerk.

Veelzijdig Reclamebureau

Onze thuisbasis Medemblik is een veelzijdige plek waar land en water elkaar raken. Deze veelzijdigheid vind je ook terug in ons bedrijf en in onze werkzaamheden. Onze werkwijze is altijd helder en concreet, zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten. Kennis maken met ons full service reclamebureau? We zijn je graag van dienst. Voor zowel starters, mkb’ers als zzp’ers gaan wij graag aan de slag. Onder het genot van een vers kopje koffie bespreken wij alle wensen en mogelijkheden voor jouw bedrijf. Omdat wij genoeg tijd voor jou willen vrijmaken werken wij altijd alleen op afspraak.

Scroll naar boven