Projecten

Bel voor een afspraak:

Ons portfolio, werk waar wij trots op zijn

Eigenlijk is er van alles mogelijk. Wil je een nieuwe huisstijl of logo, website, webwinkel of autobelettering? Met veel liefde gaan wij aan de slag en zorgen wij voor een prachtig eindresultaat. Natuurlijk begrijpen wij dat je nieuwsgierig bent naar eerdere projecten van ons. Hieronder vind je een kleine selectie van projecten welke wij recent voor onze klanten hebben uitgevoerd. Klik op het gewensten project voor meer informatie.

De uitstraling van jouw bedrijf is essentieel voor het aantrekken van potentiële nieuwe klanten. Daar hoort een sterk en krachtig logo bij, met een bijpassende huisstijl.

JD Projecten is al sinds 2005 een bekend webdesignbureau en websitebouwer uit Medemblik. Wij ontwikkelen en ontwerpen krachtige websites en webwinkels waar we trots op zijn.

Naast het ontwerp leveren wij een groot assortiment aan reclame en sign producten. Gepersonaliseerd drukwerk is de basis van de uitstraling welke je met jouw bedrijf wilt uitstralen. 

Veelzijdig Reclamebureau

Onze thuisbasis Medemblik is een veelzijdige plek waar land en water elkaar raken. Deze veelzijdigheid vind je ook terug in ons bedrijf en in onze werkzaamheden. Onze werkwijze is altijd helder en concreet, zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten. Kennis maken met ons full service reclamebureau? We zijn je graag van dienst. Voor zowel starters, mkb’ers als zzp’ers gaan wij graag aan de slag. Onder het genot van een vers kopje koffie bespreken wij alle wensen en mogelijkheden voor jouw bedrijf. Omdat wij genoeg tijd voor jou willen vrijmaken werken wij altijd alleen op afspraak.

Scroll naar boven