Websites

Bel voor een afspraak:

Webdesign voor starters en mkb'ers

JD Projecten is al sinds 2005 een bekend webdesignbureau en websitebouwer uit Medemblik. Wij ontwikkelen en ontwerpen krachtige websites en webwinkels waar we trots op zijn. Al onze websites worden uiteraard geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Wij leveren een zoekmachine vriendelijke website, voorzien van professionele content en sfeerbeelden, bedrijfs- en productfotografie. Samen bouwen wij aan jouw succes. Door maandelijks gebruik te maken van onze gunstige onderhoudspakketten kunnen wij jou ervan verzekeren dat je website altijd en overal aan de laatste actuele eisen voldoet.

Wij krijgen regelmatig de vraag hoe het bouwproces van een website of webwinkel nou precies verloopt. Een hele goede vraag die wij graag stap voor stap beantwoorden.

WordPress webdevelopment

Een website waar jouw klant niet alleen door wordt getriggerd vanwege een tof en klantvriendelijk design, maar ook eentje die nog eens fijn en snel werkt. Sinds de opkomst van internet maken wij met veel enthousiasme betaalbare en professionele websites. Wij werken met WordPress, het snelst groeiende internetplatform met de meeste gebruikers ter wereld. Wij bouwen de website naar wens en in de huisstijl van jouw bedrijf. Daarbij zijn onze websites geheel responsive, wat inhoudt dat ze op zowel desktop, tablet als smartphone altijd duidelijk overkomen. Werk je internationaal, dan maken wij je website zonder probleem in meerdere talen.

WooCommerce webshops

Een eigen webwinkel, door ons gerealiseerd. Klantvriendelijk, snel en veilig. Wij leveren Woocommerce webshops geheel ontworpen in eigen huisstijl. Een contentmanagementsysteem waarin je zelf gemakkelijk kunt werken, producten kunt invoeren of verwijderen en tevens je voorraad kunt beheren. Maar ook de administratie en omzetgegevens zijn hierin duidelijk zichtbaar. Wij koppelen de bekende betalingssystemen zoals iDEAL, Creditcard, PayPal, Klarna en Apple Pay in een veilige omgeving.

Maatwerk

Wil jij een compleet op maat gemaakte website? Tijdens een vrijblijvende brainstormsessie bespreken wij de wensen en mogelijkheden. Met een op maat gemaakte website ben je in het bezit van een uniek eigen ontwerp. Een maatwerk website is weliswaar een grotere investering dan een WordPress website, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook bestaande websites kunnen wij naar wens uitbreiden en naar een hoger niveau tillen, met eindeloos veel mogelijkheden en functionaliteiten.

Periodiek onderhoud

Het up-to-date houden van een website of webshop en de daarbij behorende plug-in’s en thema’s zijn essentieel voor een veilig en vooral goedwerkende website of webshop. JD Projecten biedt diverse onderhoudspakketten aan waarmee jouw website periodiek goed wordt onderhouden. Vergelijk het met de APK voor je auto. Door gebruik te maken van onze onderhoudspakketten kunnen wij je ervan verzekeren dat je website altijd en overal aan de laatste actuele eisen voldoet.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is een Nederlandse vertaling voor de wereldwijd gebruikte term “Search Engine Optimization”, afgekort SEO. Door middel van zoekmachine optimalisatie verbeteren wij de website en vergroten wij jouw kansen op het internet. Dit doen wij door het toepassen van de juiste content op de juiste manier met als doel: betere vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Een goede vindbaarheid betekent meer website bezoekers, met als eindresultaat; jouw bedrijf een online succes!

Domeinregistratie en webhosting

Wanneer je online wilt gaan dien je in het bezit te zijn van een domeinnaam. Wij werken samen met een hosting partner. Zij beschikken over een uitgebreid webhosting platform met de modernste technieken en virusscanners. Wanneer je de hosting via onze partner onderbrengt, zorgen wij voor een SSL-certificaat, zodat jouw website altijd beschikt over een beveiligde verbinding. Ook is het mogelijk om met je domeinnaam en webhosting over te stappen, uiteraard helpen wij jou hierbij.

E-mail en Social Media marketing

Met het uitsturen van nieuwsbrieven creëer je een online verbinding tussen de klant en jouw bedrijf. Deel en betrek je klant bij de laatste ontwikkelingen, nieuwe producten en aanbiedingen via dit kanaal, op professionele wijze en in je eigen huisstijl. Een belangrijke marketingtool die tegenwoordig onmisbaar is voor elk bedrijf, en wij voor jou kunnen verzorgen. Ook bij het opzetten en inrichten van Social Media campagnes helpen wij je graag. Wij kunnen jou hierin ondersteunen of zelfs volledig uit handen nemen. Met de juiste expertise brengen wij jouw bedrijf naar een hoger niveau.

Copywriter

Schrijven kunnen we allemaal. Maar goede teksten schrijven voor je eigen onderneming is vaak een ander verhaal. Doeltreffende en professioneel geschreven content is een van de belangrijkste onderdelen voor een succesvolle website. En dat is wat jouw bedrijf nodig heeft voor een goede online vindbaarheid; je klant prikkelen op de juiste manier, vertrouwen creëren, over halen tot aankopen of hun opdracht bij jouw bedrijf onder te brengen. Wij werken samen met professionele tekstschrijvers die jouw website voorziet van de juiste content en conform de laatste SEO-trends.

Fotografie

Goede foto’s geven de beste eerste indruk op een website. Of dat nou de sfeerfoto’s zijn van jouw bedrijf, personeelsfoto’s of product-fotografie. Je wilt daar geen verouderde foto’s van laten zien. Maar nieuw, frisse en up to date pic’s! Laat zien wie jij bent en wat jouw bedrijf doet. Wil je dit goed doen dan vergt dit een professionele aanpak. JD Projecten werkt samen met een fotograaf. Zij is expert in web- en productfotografie, die jouw bedrijf spontaan en toch zakelijk fotografeert. Deze foto’s maken je website compleet.

Veelzijdig Reclamebureau

Onze thuisbasis Medemblik is een veelzijdige plek waar land en water elkaar raken. Deze veelzijdigheid vind je ook terug in ons bedrijf en in onze werkzaamheden. Onze werkwijze is altijd helder en concreet, zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten. Kennis maken met ons full service reclamebureau? We zijn je graag van dienst. Voor zowel starters, mkb’ers als zzp’ers gaan wij graag aan de slag. Onder het genot van een vers kopje koffie bespreken wij alle wensen en mogelijkheden voor jouw bedrijf. Omdat wij genoeg tijd voor jou willen vrijmaken werken wij altijd alleen op afspraak.

Scroll naar boven