Reclamebureau

Bel voor een afspraak:

06 - 43032043

De reclamemakers
uit Medemblik

Wij van JD Projecten zijn allesdoeners op het gebied van online en offline communicatie. Van creatieve vormgeving tot het ontwikkelen van responsive websites of webwinkels. Ook voor het ontwerpen van een nieuwe huisstijl of de realisatie van de belettering van jouw wagenpark ben je bij ons op het juiste adres. Wij werken vanuit ons kantoor op de Kajuit in het Noord-Hollandse Medemblik, versterkt door een breed netwerk van specialisten uit de regio.

Mijn naam is Jaap Docter, een rasechte Medemblikker. Wat begon als een hobby, is uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met een mooie portfolio. Samen sta je sterker en daarom werken wij al jaren samen met een groep jonge, gedreven en creatieve vakmensen. Deze groep bestaat onder andere uit designers, ontwikkelaars, signmakers, tekstschrijvers en fotografen. Samen met deze ruime ervaring staan wij ons mannetje in de reclamewereld.

Veelzijdig Reclamebureau

Onze thuisbasis Medemblik is een veelzijdige plek waar land en water elkaar raken. Deze veelzijdigheid vind je ook terug in ons bedrijf en in onze werkzaamheden. Onze werkwijze is altijd helder en concreet, zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten. Kennis maken met ons full service reclamebureau? We zijn je graag van dienst. Voor zowel starters, mkb’ers als zzp’ers gaan wij graag aan de slag. Onder het genot van een vers kopje koffie bespreken wij alle wensen en mogelijkheden voor jouw bedrijf. Omdat wij genoeg tijd voor jou willen vrijmaken werken wij altijd alleen op afspraak.

Scroll naar boven