JD Projecten houd zich bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van betaalbare websites voor kleine en middelgrote bedrijven en verzorgen hier desgewenst ook het onderhoud van. Bij het realiseren van uw website vinden wij het belangrijk dat de website geheel naar uw smaak wordt ingedeeld. Wij betrekken u dan ook zoveel mogelijk in het gehele proces van het ontwerp tot de uiteindelijke oplevering. En heeft u na verloop van tijd meer onderdelen op uw website nodig? Dan kunnen wij dit uiteraard voor u regelen aan de hand van extra modules.

Het gebruikt van internet verandert snel, uw klanten zijn altijd en overal online met een desktop, tablet of smartphone. Daarom worden de websites van JD Projecten gerealiseerd door het gebruik van responsive webdesign welke het mogelijk maakt om de vormgeving van uw webpagina’s te standaardiseren. Uw website ziet er hierdoor altijd zeer professioneel en verzorgd uit ongeacht of deze wordt bekeken op uw desktop, smartphone of tablet.

Aangezien 75% procent van alle internetgebruikers websites bezoeken na een zoekopdracht in een zoekmachine wordt er bij het ontwerp van uw website rekening gehouden met de vindbaarheid. Dankzij zoekmachine optimalisatie scoort u een hogere positie en maakt uzelf beter vindbaar dan uw concurrent. De plaats van uw website bepaalt uiteindelijk uw online succes.

Een interessante website dient continue vernieuwd te worden. Dit kan door gebruik te maken van een Content Management Systeem, echter komt u hier vaak zelf niet aan toe. Vraagt u gerust eens naar onze interessante onderhoud tarieven. De prijs van een website wordt voornamelijk bepaald door de hoeveelheid pagina’s, de opmaak en de achterliggende techniek. Neem voor het maken van een passende offerte contact op met JD Projecten welke u graag verder helpt.

slide_webdesign