JD Projecten is een jong, grafisch bedrijf, gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van betaalbare websites. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het ontwerpen of het vernieuwen van uw logo of huisstijl. Wij bieden u vormgeving met oog voor details, een frisse uitstraling, klaar voor de huidige trends én de toekomst. Naast het ontwerpen leveren wij ook een groot assortiment aan drukwerk en reclame producten.

JD staat voor Jaap Docter die in 2005 in Medemblik is gestart met het bedrijf JD Projecten, in 2011 is Jaap afgestudeerd aan het Grafisch Media Instituut Amsterdam als Grafisch Ontwerper. Dankzij onze ruime kennis, ons brede netwerk en een steeds voortdurende scholing blijft JD Projecten zich verder ontwikkelen. Kijk in onze portfolio om een indruk te krijgen van onze projecten.

Via de onderstaande gegevens kunt u contact met ons opnemen. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag meer over onze diensten, werkwijze en plan van aanpak. Ook voor een afspraak buiten kantooruren bent u bij ons op het juiste adres. Wij werken alleen op afspraak, zo staat na een belletje de koffie alvast voor u klaar en hebben we alle tijd om uw wensen te bespreken.

slide_welkom